About me

Leuk dat je hier even kijkt, laat ik me maar even voorstellen! Mijn naam is Marlies. Geboren in de vroege nineties en wonend in het kleine maar fijne België! Als master communicatiewetenschappen ben ik uiteraard erg veel bezig met communicatie (lees: praten is mijn favo bezigheid), wat ik verder zet in mijn job als PR Manager.

Veelzijdigheid is misschien een goed woord om mij te omschrijven: ik hou van acteren, lezen van dikke boeken, theater, allerhande series (echt, ik kijk té veel series), muziek, schrijven, mode, beauty & lifestyle en reizen. Familie en vrienden zijn zo belangrijk voor mij en ik probeer dan ook zoveel mogelijk tijd voor hen uit te trekken. Ik dop altijd mijn speculoosjes in mijn koffie en ik zeg nooit nee tegen een Oreo, mijn favoriete cocktail is een Cosmopolitan (alhoewel ik hélemaal niet moeilijk doe over cocktails) en ik hou van nieuwe dingen uitproberen. Mijn to-do list is dus ook eindeloos lang.  En dan is er uiteraard mijn grootste passie: bloggen, die mijn liefde voor schrijven, mode en fotografie mooi samenvat. Als Belgische blogger creëer ik hier mijn online fashion magazine met een vleugje beauty en lifestyle! Inspireren en tegelijk geïnspireerd worden! Da’s pas leuk! ‘Happy’, da’s een woordje die perfect bij me past en hier ook wel een beetje de rode draad vormt.

Wil je meer weten of heb je vragen? Check dan mijn ‘favorites’-pagina, stuur een mailtje of laat hier gewoon een berichtje achter! Ik beantwoord al jullie vragen maar al te graag!

Wil je up-to-date blijven? Volg me dan op Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin‘, Pinterest of Lookbook.

Advertisements