About the blog

Van een online dagboekje naar een heuse blog, dat ging niet zomaar even overnight! Als je mijn 18-jarige zelf had verteld dat er ooit mensen haar posts gingen lezen, had ze waarschijnlijk eens goed gelachen. Maar net als ik ben gegroeid, is mijn blog met me mee opgegroeid. Je vindt hier dus vooral onderwerpen die me interesseren en nauw aan het hart liggen. Je zult hier dus vaak kunnen lezen over mijn laatste reis, een geweldig leuke outfit, mijn voorliefde voor Belgische merken, enz…

Fashion – Als fashion blogger (ahum) toon ik mijn persoonlijke stijl en wie weet inspireer ik je wel. Ik hou van mooie kleren, een vrouwelijke touch, Belgische labels,… maar ik wil vooral fun hebben. Mijn stijl verandert constant en ik wil vooral niet in een hokje zitten. Ik hoop dat ik je nu en dan eens zal verrassen!

Travel – Als travel blogger‘ (ahum²) neem ik je mee op mijn reizen. Ik ben een echte globetrotter en ik doe niets liever dan de wereld ontdekken. Mijn favoriete werelddeel is Azië omwille van de prachtige culturen, de overweldigende natuur, de crazytegenstellingen en de lieve, vriendelijke mensen. Verder ben ik altijd te vinden voor een citytripje!

Als blogger in general‘ wil ik in de eerste plaats dat jullie zich even kunnen ontspannen door mijn posts en misschien wel zelf een leuk idee opdoen. Aangezien mijn blog een deeltje van mij is, post ik ook persoonlijke updates, meestal verweven met één van de hoofdcategorieën. Verder vind ik het ook belangrijk om eerlijk en transparant te zijn. Hieromtrent kan je ook mijn disclaimer even doornemen.

Vraagje? Contacteer me via mail of laat hier een berichtje achter. En anders ben ik altijd voorstander van kopjes koffie drinken!

Advertisements